Inloggen / registreren

NEFF Online Service assistent

T29DS79N0N/01

N 70 Gaskookplaat 90 cm Inox T29DS79N0N

Typenummer (E-nummer)  T29DS79N0N/01

Registreer je NEFF apparaat

Registreer nu jouw NEFF apparaat en ontdek de vele voordelen.

Gebruikershandleidingen

Hier kun je de gebruikershandleiding van je huishoudelijke apparaat downloaden of online bekijken.

Aanvullende documenten bij de gebruikershandleiding

Hier kun je aanvullende documenten downloaden of online bekijken.

Geen documenten beschikbaar

Geen documenten beschikbaar

Informatie voor professionals over demontage (voor onderhoudsdoeleinden)

Neem contact met ons op voor informatie over demontage voor professionals (voor onderhoudsdoeleinden) in overeenstemming met de EU Ecodesign Verordening:

(EU) nr. 666/2013 voor stofzuigers, van 02.09.2013

(EU) nr. 66/2014 voor huishoudelijke ovens, kookplaten en afzuigkappen, van 20.02.2015

(EU) nr. 814/2013 voor waterverwarmingstoestellen en warmwatertanks, van 26.09.2015

(EU) nr. 2019/2020 voor lichtbronnen en afzonderlijke voorschakelapparatuur, van 01.09.2021

MyNEFF

Geniet van leuke extra's door je aan te melden voor MyNEFF en je product te registreren.

Onze Service

Heb je een vraag over een NEFF product, ben je op zoek naar een onderdeel of wil je een storing melden?

Telefoonnummer: 088 – 424 4040.

Ontdek NEFF

Lees onze kookverhalen, vind leuke recepten, of boek een workshop of kookdemonstratie.

Zoek een verkooppunt

Vind een NEFF verkooppunt bij jou in de buurt om je te helpen bij jouw droomkeuken.