Tilpasning av keramisk platetopp

Installasjon av keramisk platetopp

Installasjon av keramisk platetopp – en jobb for ekspertene fra NEFF.

Hvis du ønsker rask installasjon av den keramiske platetoppen din, ring spesialistene hos NEFF Service for platetopper og ovner. Du kan kontakte dem hver dag, hele uken. Du kan også gjøre en avtale på nettet om installasjon av induksjonsplatetoppen din på et tidspunkt som passer for deg. Gjør en avtale på nettet nå, så kan du snart du lage mat til venner og familie på din nye keramiske platetopp. Ikke prøv å installere den selv. Installasjonen må utføres av fagfolk.