Installasjon av keramisk platetopp

Installasjon av keramisk platetopp – vi er her for å hjelpe deg.

Har du unnet deg en ny keramisk platetopp, og ønsker å få den installert så raskt som mulig? Ikke noe problem. Ring spesialistene hos NEFF Service for platetopper og ovner. Du kan kontakte ekspertene hver dag, hele uken. Du kan også gjøre en avtale om installasjon av din keramiske platetopp på nettet på et tidspunkt som passer for deg. Du bør ikke prøve å installere den keramiske platetoppen selv. Den har 3-faset elektrisitet, og bør derfor installeres av kvalifiserte fagfolk.