Installasjon av gass-platetopp

Installasjon av gasskomfyr – vi gjør det for deg

Installasjon av gass-platetopp – vi kan gjøre det for deg.

Installasjon av gass-platetopp bør utføres av fagfolk. Det er for stor risiko for deg og for hjemmet ditt hvis du gjør det selv. Derfor anbefaler vi deg at du heller ringer NEFF Service. Du kan kontakte spesialistene våre hver dag, hele uken for å gjøre en avtale. Du kan også avtale tid på nettet som passer for deg for installering av gass-platetoppen din. Gjør en avtale på nettet nå, så blir den installert riktig på kort tid. Snart lager du mat på din nye gass-platetopp som proffene.