Bruk av informasjonskapsler

Vår nettside bruker informasjonskapsler for at du skal kunne legge artikler i handlekurven, bestille en tekniker online og lar oss samle inn anonyme statistiske data, slik at vi kan tilby en bedre tjeneste på nettsiden. Ignorer denne meldingen hvis du ønsker å fortsette. Klikk på koblingene nedenfor hvis du vil se mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du håndterer innstillinger.

 

De beste kaffebønnene for automatiske kaffemaskiner

Kaffebønner for automatiske kaffemaskiner

Hvilke kaffebønner er best til automatiske kaffemaskiner?

Er du usikker på hvilke kaffebønner du skal velge til kaffemaskinen din? Du kan egentlig bruke alle typer kaffebønner du liker smaken på. Bønnene blir nymalt og kaffen er klar til å nytes umiddelbart.

Vår service

Har du spørsmål? Trenger du reservedeler eller servicetekniker? Ring oss!

Telefonnummer: 22660600
E-mail: Neff-service-NO@bshg.com

Vi er alltid her for å hjelpe deg.

Finn din forhandler

Finn din nærmeste NEFF-forhandler som hjelper deg å skape ditt drømmekjøkken.

Oppdag NEFF

Les mer om vår historie og hvordan lidenskapelige matentusiaster fra hele Europa gleder seg over matlaging.