Installering av en platetopp

Installering av en platetopp – slik bestiller du en avtale som passer ditt tidsskjema.

Installasjon av en platetopp bør utføres av fagfolk fordi platetoppen bruker 3-faset elektrisitet. Har du hørt om NEFF Service for platetopper og stekeovner? Du kan kontakte spesialistene våre hver dag, hele uken for å gjøre en avtale, eller du kan gjøre en avtale på nettet om å installere platetoppen din på et tidspunkt som passer for deg.

Slik bestiller du: Klikk på lenken og gjør en avtale på nettet nå. Oppgi produktgruppe, E-NR. og innkjøpsdato (valgfritt). Snart kan du diske opp med herlige retter på platetoppen din.