Evästeiden käyttö

NEFF-verkkosivuilla käytetään evästeitä, jotta voit laittaa tuotteita ostoskoriin ja varata korjaajan verkon kautta. Lisäksi NEFF kerää evästeiden avulla anonyymiä tilastotietoa, jonka avulla voimme parantaa verkkosivujen toimintaa. Voit jättää huomioimatta tämän viestin, jos et halua tietää asiasta enempää. Jos haluat saada lisätietoja käyttämistämme evästeistä ja asetustesi hallinnasta, napsauta oikealla olevia linkkejä.

 

Evästeet ja tietosuoja

Tietosuojakäytäntö

Rekisterinpitäjä

Rekisterinpitäjä on BSH Kodinkoneet Oy, Itälahdenkatu 18, PL 123, 00201 Helsinki (jäljempänä ”BSH”), joka ylläpitää www.neff-home.com/fi/ -sivustoa ("Verkkosivusto”) ja vastaa henkilötietojesi käsittelemisestä. BSH käsittelee henkilötietojasi mahdollisimman huolellisesti ja pitää huolta yksityisyydensuojastasi. Siksi olemme ryhtyneet kaikkiin käytettävissä oleviin teknisiin ja organisatorisiin toimenpiteisiin sen varmistamiseksi, että me noudatamme ja palveluntarjoajamme noudattavat voimassaolevaa tietosuojalainsäädäntöä.

Henkilötietojesi suoja

On tärkeää, että tunnet ja ymmärrät tietosuojakäytäntömme ja tunnet olosi turvalliseksi siltä osin, miten käsittelemme henkilötietojasi. Muista, että voit aina ottaa meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää!

Yhteystiedot ovat Yhteys- ja yritystiedot -kohdassa .

Voimassaolevan tietosuojalainsäädännön vuoksi haluamme tiedottaa tämän tietosuojakäytännön avulla niiden henkilötietojen, joita kerätään, kun käytät Verkkosivustoa ja palveluitamme, tyypeistä, kerättyjen tietojen laajuudesta ja henkilötietojen keräämisen, käsittelyn ja käytön tarkoituksesta. Tietosuojakäytännössä kuvataan myös oikeutesi meitä kohtaan ja miten käytät oikeuksiasi. Jos henkilötietojen käsitteleminen liittyy vain tiettyyn palveluun, se on kuvattu kyseisen palvelun kohdalla omassa osiossaan.

Käsittelemme henkilötietojasi vain tietosuoja-asetuksessa sallitulla tavalla. Jos esimerkiksi tilaat eShopistamme, saamme käsitellä tietojasi, jotta voimme toimittaa tilauksesi. Sama pätee, jos käytät muita verkkosivustomme palveluita ja tietojasi on käsiteltävä siinä yhteydessä. Lisäksi saamme käsitellä tietojasi, jos meillä on oikeutettu etu siihen. Yksi esimerkki niistä ovat lokitiedot. Keräämme lokitietoja, jotta verkkosivustoa voidaan käyttää ongelmitta. Jos haluat jättää valituksen koskien suorittamaamme henkilötietojen käsittelyä, tietoa oikeuksistasi ja toimintaohjeet on kuvattu tietosuojasuojakäytännön viimeisessä osassa.

Seuraavissa luvuissa on lisätietoja tietojesi keräämisestä, käsittelemisestä ja käyttämisestä (henkilötietojen käsittelemisen tyypistä, laajuudesta ja tarkoituksesta).

Henkilötiedot

Henkilötietoja ovat kaikki tiedot, joiden avulla voidaan tunnistaa elossa oleva fyysinen henkilö. Niitä voivat olla esimerkiksi nimi, postiosoite, sähköpostiosoite tai puhelinnumerosi.

Tavallisesti keräämämme henkilötiedot

Yleensä kirjaamme Verkkosivuston jokaisen käyttökerran lokiin voidaksemme ryhtyä virheiden vaatimiin toimenpiteisiin ja selvittää tietoturvaloukkauksia. Verkkosivustoa käyttäessäsi keräämistämme tiedoista on lisätietoja ”Verkkopalvelimen lokitiedot”- ja ”Nimimerkkeihin perustuvat käyttäjäprofiilit”-kohdissa.

Kaikkia käyttöömme antamiasi tietoja käytetään ja käsitellään sitä tarkoitusta varten, johon luovutit tiedot. Esimerkiksi yhteydenottolomakkeeseen antamiasi tietoja käytetään kysymyksesi käsittelemiseen. Jos henkilötietoja kerätään ja käsitellään erityisellä tavalla ja jotakin tiettyä palvelua varten, tällainen käsitteleminen kuvataan perusteellisemmin kyseisestä palvelusta kertovissa kohdissa.

Verkkopalvelimen lokitiedot

Selaimesi lähettää käyttäjäystävällisistä syistä tietoja (lokitietoja) verkkopalvelimeemme automaattisesti aina kun käytät Verkkosivustoa. Osa näistä tiedoista kirjataan lokiin, esimerkiksi seuraavat tiedot:

  • Käynnin päivämäärä ja kellonaika
  • Sen verkkosivuston osoite (URL), josta sinut linkitettiin
  • Käytetyt tiedostot
  • Siirrettyjen tietojen määrä
  • Selaimen tyyppi ja versio
  • Käyttöjärjestelmä
  • ID-numero

Yleensä analysoimme lokiin kirjattavat tiedot vain Verkkosivuston toimintavirheiden analysoimiseksi ja tietoturvaloukkauksien selvittämiseksi. Näitä tietoja tarvitaan käyttäjäystävällisistä syistä, jotta voimme toimittaa pyytämäsi tiedot, kun käytät Verkkosivustoa. Lisäksi lokiin kirjattavia tietoja analysoidaan tilastollisesti sivuston ja sen alisivustojen kehittämiseksi.

Käyttämämme käyttäjäprofiilit

Käytämme evästeitä ja jäljitteitä kerätäksemme tietoja Verkkosivuston käytöstäsi markkinointitarkoituksia varten (sähköpostitse ja muita menetelmiä käyttäen tehtävä digitaalinen markkinointi), kuten tiedottaaksemme kampanjoista, tuotteista ja tarjouksista, markkinoinnissa käytettäviä analyyseja varten sekä Verkkosivuston mukauttamiseksi käyttäjien tarpeisiin. Käyttäjätiedot kerätään ja käyttäjäprofiili luodaan anonymisoidusti käyttämällä evästetunnusta. Luomme ja säilytämme siis käyttäjäprofiileja vain anonyymissä muodossa emmekä koskaan yhdistä niihin nimeäsi tai muuta tietoa, josta henkilöllisyytesi paljastuisi, esimerkiksi sähköpostiosoitettasi.

Keräämme tietoja ja luomme käyttäjäprofiileita käyttämällä Adobe Analytics (Omniture) -palvelua, jonka toteuttaa Adobe Systems Software Ireland Ltd., 4-6 Riverwalk, Citywest Business Park, Dublin 24, Irland ("Adobe"). Tiedot Verkkosivuston käyttämisestäsi siirretään Adoben palvelimille, minkä jälkeen ne analysoidaan ja lähetetään meille koosteina, joista Verkkosivuston yleistä käyttämistä kuvaavat trendit käyvät ilmi. Käyttäjäprofiilia ei yhdistetä nimeesi, sähköpostiosoitteesi eikä muihinkaan tietoihin, joista sinut yksilönä voitaisiin tunnistaa.

Poistaminen käytöstä: Sinulla on oikeus vastustaa käyttäjätietojesi keräämistä ja kuvatun anonymisoidun käyttäjäprofiilin luomista (opt-out). Voit käyttää vastustamisoikeuttasi Adoben sivustolla. Evästeiden toiminnasta ja vastustamismahdollisuuksista Adobe Analytics -palvelun osalta on lisätietoja Adoben virallisessa dokumentaatiossa osoitteessa: http://www.adobe.com/en/privacy/opt-out.html .

Evästeiden käytöstä voit lukea lisätietoja täällä .

Voit tehdä muutoksia evästeasetuksiisi täällä .

Adobe Test & Target

Keräämme ja käsittelemme verkkosivustomme käyttämisestä kertovia tietoja käyttämällä analysointievästeitä ja/tai JavaScriptia, jotta verkkosivusto (ja uutiskirje) voidaan mukauttaa parhaalla tavalla. Käyttäjätietosi kerätään ja niitä käytetään anonymisoidun käyttäjäprofiilin luomiseen evästetunnuksen avulla.

Käyttäjätietojen noutamiseen ja käyttöprofiilien luomiseen käytetään Adobe Test & Target -palvelua, jonka toteuttaa Adobe Systems Software Ireland Ltd., 4-6 Riverwalk, Citywest Business Park, Dublin 24, Irland ("Adobe").

Adobe Test & Target perustuu A/B-testeihin. Tällöin verkkosivustomme käyttäjä näkee sivustostamme alkuperäisestä poikkeavan version (eli muoto ja sisältö ovat esimerkiksi erilaiset). Vertaamalla versioita saamme selville, mikä verkkosivuston versio on käyttäjille mieluisin. Sinuun liittyviä ja Adobe Test & Target -palvelussa käsiteltäviä tietoja ei voida käyttää sinun tunnistamiseksesi. Lisäksi IP-osoite anonymisoidaan, joten IP-osoitteesi lyhennetään ennen kuin Adobe Test & Target käsittelee tietoja. Käyttäjäprofiilia ei yhdistetä nimeesi, sähköpostiosoitteesi eikä muihinkaan tietoihin, joista sinut yksilönä voitaisiin tunnistaa.

Käyttäjätiedot tallennetaan palveluun enintään 37 kuukauden ajaksi keräyspäivästä lukien.

Poistaminen käytöstä: Jos haluat poistaa käyttäjätietojesi noutamisen käytöstä, käytä seuraavaa linkkiä: http://bsh.tt.omtrdc.net/optout. Saat lisätietoja Adobe Test & Target -evästeiden toiminnasta ja vastustamisvaihtoehdoista napsauttamalla seuraavaan linkkiä: http://www.adobe.com/de/privacy/opt-out.html .

Mouseflow

Voimme kerätä tietoja verkkosivuston käytöstäsi analyysievästeiden tai muun tekniikan avulla, jotta voimme suunnitella verkkosivustomme parhaalla mahdollisella tavalla. Siksi kirjaamme verkkosivuston satunnaisesti valittujen käyttäjien hiiren liikkeet ja napsautukset. IP-osoitteesi luonnollisesti anonymisoidaan. Nämä lokitiedot sivuston käytöstäsi analysoidaan sattumanvaraisesti, jotta mahdollisuudet tehdä sivustoon parannuksia saadaan selville.

Käyttötiedot kerää palvelutoimittaja Mouseflow ApS, Flaesketorvet 68, 1711 Köpenhamn, Tanska.

Käyttäjäprofiilia ei yhdistetä nimeesi, sähköpostiosoitteesi eikä muihinkaan tietoihin, joista sinut yksilönä voitaisiin tunnistaa. Käyttötiedot poistetaan kolmen kuukauden kuluttua niiden keräämisestä.

Poistaminen käytöstä: Jos haluat poistaa käyttäjätietojen noutamisen käytöstä, käytä seuraavaa linkkiä Mouseflow-palvelun osalta: https://mouseflow.de/opt-out .

Google Maps: Etsi jälleenmyyjä

Verkkosivustomme käyttäjänä saat käyttöösi kartan, jossa lähimmät kanssamme yhteistyötä tekevät jälleenmyyjät näkyvät. Tuomme tämän kartan näkyviin Google Maps -palvelun avulla. Näet lähimmät jälleenmyyjät ilmoittamalla sijaintisi manuaalisesti tai antamalla selaimen paikannustoiminnon ilmoittaa sen automaattisesti. Jos ilmoitat sijaintisi manuaalisesti, henkilötietojasi ei käsitellä, ellet anna kotiosoitettasi. Automaattinen sijainnin tunnistus selaimen paikannuspalvelun avulla edellyttää, että IP-osoitettasi käsitellään.

Google Maps -palvelun antaa käyttöön Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Saat lisätietoja henkilötietojen käsittelemisestä Goole Maps -palvelua käytettäessä napsauttamalla seuraavaa linkkiä: http://www.google.de/intl/de/policies/privacy/

Mahdollisesti meille luovuttamasi tiedot

Kun käytät palveluitamme, saatat luovuttaa meille tietoja suoranaisesti tai epäsuorasti. Kun soitat asiakaspalveluumme, puhelu voidaan tallentaa. Jos pidät yhteyttä asiakaspalveluumme verkkojuttelun välityksellä, tekstejä voidaan analysoida. Lisäksi saatat luovuttaa tietoja meille ollessasi meihin yhteydessä puhelimitse, tekstiviestien välityksellä, sähköpostitse, täyttämällä yhteydenottolomakkeen tai käyttämällä Verkkosivustoa. Saatat luovuttaa tietoja myös rekisteröityessäsi esimerkiksi eShopimme käyttäjäksi. Tällöin saatat luovuttaa meille esimerkiksi seuraavia tietoja:

  • Etu- ja sukunimi
  • Osoite
  • Puhelinnumero
  • Sähköpostiosoite
  • Salasana
  • Matkapuhelinnumero
  • Syntymäaika

Maksutiedot ovat myös tarpeen maksupalveluiden tarjoamiseksi, esimerkiksi tehdessäsi ostoksia eShopissa. Olemme ryhtyneet teknisiin ja organisatorisiin toimenpiteisiin tietojesi suojaamiseksi menettämistä, manipulaatiota ja asiatonta käyttämistä vastaan. Mukautamme turvallisuustoimenpiteitämme jatkuvasti tekniikan kehittymistä vastaavasti. Korttimaksujen suojaamiseksi mahdollisimman tehokkaasti kaikki tiedot lähetetään salattuina. Siksi tiedot siirretään suojattua yhteyttä käyttämällä, joten ulkopuoliset eivät voi lukea henkilötietojasi. eShopia voi käyttää myös ilman rekisteröitymistä.

Mahdollisesti sinusta keräämämme tiedot

Kun käytät palveluitamme, meidän on ehkä kerättävä sinusta tietoja itse luovuttamiesi tietojen lisäksi. Kyse voi olla esimerkiksi tiedoista, jotka saadaan yhteistyökumppaneilta ja maksupalveluiden toimittajilta, ja tiedoista, jotka koskevat luottokelpoisuutta. Luottokelpoisuutta koskevat tiedot voivat olla peräisin luottoluokituslaitoksilta, pankeilta tai luottotietoyhtiöiltä.

Mahdollisesti sinusta keräämiämme tietoja:

  • Etu- ja sukunimi
  • Osoite
  • Puhelinnumero
  • Sähköpostiosoite
  • Tiedot meiltä ostamistasi tuotteista tai palveluista
  • Historiatiedot aiemmista ostoksistasi
  • Huoltotilanne ja -historia, esimerkiksi palautukset, reklamaatiot, korjaukset ja päivitykset, joita olet tehnyt tai pyytänyt

Tiedot Verkkosivuston käytöstäsi, kuten Verkkosivuston vasteaika, saapumis- ja poistumismenetelmä, mahdolliset latausvirheet ja toimitusilmoitukset ottaessamme sinuun yhteyden

  • Laitetiedot, kuten tietokoneesi Internetiin yhdistettäessä käytettävä IP-osoite, kieli-, selain- ja aikavyöhykeasetukset, käyttöjärjestelmä, laitealusta ja näytön tarkkuus
  • Maantieteellinen sijaintisi
  • Laskutustiedot

Yhteydenottolomake

Kun otat meihin yhteyttä sähköpostilla tai Verkkosivustolla näkyvällä yhteydenottolomakkeella, antamasi tiedot tallennetaan ja niitä käytetään pyyntösi käsittelemiseen ja mahdollisiin jatkokysymyksiin vastaamiseen.

Käyttäjätilit

Tietyissä tapauksissa voit joutua avaamaan tilin päästäksesi Verkkosivuston suojattuihin osiin. Silloin joudut rekisteröitymään, jolloin sinua pyydetään antamaan tiettyjä henkilötietoja itsestäsi.

Mikäli rekisteröidyt sivustollemme sosiaalisen median (esim. Facebook- tai Twitter-tilisi) kautta, rekisteröintilomake täytetään automaattisesti niillä tiedoilla, jotka olet valinnut julkisesti näytettäviksi käyttämässäsi sosiaalisen median palvelussa. Emme käytä mitään muita sosiaalisessa mediassa mahdollisesti saatavilla olevia tietojasi (esim. kiinnostuksen kohteet, harrastukset tai eri ryhmiin kuuluminen). Huomaathan, että emme ole vastuussa Facebookin kaltaisten kolmansien osapuolien verkkosivustojen mahdollisista tietosuojakäytännöistä. Sinun on perehdyttävä kaikkien henkilötietoja keräävien verkkosivustojen tietosuojakäytäntöihin.

Näin käsittelemme henkilötietojasi

Kun ostat tuotteita tai palveluita BSH:lta, henkilötietosi voidaan tallentaa ja niitä voidaan käyttää palvelujemme tarjoamiseen, tuottamiseen sekä kehittämiseen.

Ostosopimuksien nojalla henkilötietoja saatetaan käyttää seuraaviin tarkoituksiin:

  • Tuotteiden ja palvelujen oston toteuttamiseen sekä tarvittaessa henkilöllisyytesi toteamiseen ja iän tarkistamiseen
  • Pyytämäsi asiakastuen sekä pyytämiesi tuote- ja palvelutietojen antamiseen
  • Palvelujemme sekä niiden toteutusjärjestelmien hallintaan, kehittämiseen, parantamiseen ja testaamiseen
  • Käyttäjätilisi hallinnoimiseen
  • Henkilökohtaisesti mukautettujen elämysten tuottamiseen jäsenille
  • Tuotteidemme ja palvelujemme markkinoimiseen

Jos annat suostumuksesi, henkilötietojasi voidaan käsitellä seuraaviin tarkoituksiin:

  • Ajankohtaisia tarjouksia sisältävän uutiskirjeen lähettämiseen (muille kuin jäsenille)
  • Sivustoasetusten tallentamiseen evästeiden avulla personoidun käyttökokemuksen aikaansaamiseksi ja kiinnostavien markkinointitarjousten suuntaamiseksi sinulle
  • Kutsumiseen asiakastutkimuksiin ja liiketoiminnan kehittämiseen

BSH käsittelee henkilötietoja tasapainotestin nojalla esimerkiksi seuraavissa tarkoituksissa:

  • Valikoimamme, palveluittemme ja käyttöön annettavien järjestelmien arvioimiseen ja parantamiseen esimerkiksi vianetsinnän, kehittämisen, testaamisen ja tietojen analysoinnin avulla (liiketoiminnan kehittäminen ja laatu)
  • Asiakaspalveluasioiden käsittelemiseen sekä vastaaminen esimerkiksi kysymyksiin ja valituksiin (korkeatasoisen palvelun, laadun ja koulutuksen antaminen)
  • Palvelun väärinkäytön ehkäisemiseen (rikoksien estäminen, ennaltaehkäiseminen ja selvittäminen)
  • Kilpailujen ja tapahtumien toteuttamiseen ja osallistumiseen (korkeatasoisen palvelun antaminen)
  • Aloitetun tilauksen/ostoskorin tallentamiseen (korkeatasoisen palvelun antaminen)
  • Muiden asiakkaiden antamien tuotearvioiden jakamiseen ja niihin tutustumiseen (korkeatasoisen palvelun antaminen)

Lisäksi BSH kerää ja käsittelee henkilötietoja noudattaakseen sovellettavaa lainsäädäntöä, kuten kirjanpito- ja verolainsäädäntöä.

Näin käsittelemme henkilötietojasi: Yksityiskohdat

Tietosuojakäytäntö

Rekisterinpitäjä

Rekisterinpitäjä on BSH Kodinkoneet Oy, Itälahdenkatu 18, PL 123, 00201 Helsinki (jäljempänä ”BSH”), joka ylläpitää www.neff-home.com/fi/ -sivustoa ("Verkkosivusto”) ja vastaa henkilötietojesi käsittelemisestä. BSH käsittelee henkilötietojasi mahdollisimman huolellisesti ja pitää huolta yksityisyydensuojastasi. Siksi olemme ryhtyneet kaikkiin käytettävissä oleviin teknisiin ja organisatorisiin toimenpiteisiin sen varmistamiseksi, että me noudatamme ja palveluntarjoajamme noudattavat voimassaolevaa tietosuojalainsäädäntöä.

Henkilötietojesi suoja

On tärkeää, että tunnet ja ymmärrät tietosuojakäytäntömme ja tunnet olosi turvalliseksi siltä osin, miten käsittelemme henkilötietojasi. Muista, että voit aina ottaa meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää!

Yhteystiedot ovat Yhteys- ja yritystiedot -kohdassa .

Voimassaolevan tietosuojalainsäädännön vuoksi haluamme tiedottaa tämän tietosuojakäytännön avulla niiden henkilötietojen, joita kerätään, kun käytät Verkkosivustoa ja palveluitamme, tyypeistä, kerättyjen tietojen laajuudesta ja henkilötietojen keräämisen, käsittelyn ja käytön tarkoituksesta. Tietosuojakäytännössä kuvataan myös oikeutesi meitä kohtaan ja miten käytät oikeuksiasi. Jos henkilötietojen käsitteleminen liittyy vain tiettyyn palveluun, se on kuvattu kyseisen palvelun kohdalla omassa osiossaan.

Käsittelemme henkilötietojasi vain tietosuoja-asetuksessa sallitulla tavalla. Jos esimerkiksi tilaat eShopistamme, saamme käsitellä tietojasi, jotta voimme toimittaa tilauksesi. Sama pätee, jos käytät muita verkkosivustomme palveluita ja tietojasi on käsiteltävä siinä yhteydessä. Lisäksi saamme käsitellä tietojasi, jos meillä on oikeutettu etu siihen. Yksi esimerkki niistä ovat lokitiedot. Keräämme lokitietoja, jotta verkkosivustoa voidaan käyttää ongelmitta. Jos haluat jättää valituksen koskien suorittamaamme henkilötietojen käsittelyä, tietoa oikeuksistasi ja toimintaohjeet on kuvattu tietosuojasuojakäytännön viimeisessä osassa.

Seuraavissa luvuissa on lisätietoja tietojesi keräämisestä, käsittelemisestä ja käyttämisestä (henkilötietojen käsittelemisen tyypistä, laajuudesta ja tarkoituksesta).

Henkilötiedot

Henkilötietoja ovat kaikki tiedot, joiden avulla voidaan tunnistaa elossa oleva fyysinen henkilö. Niitä voivat olla esimerkiksi nimi, postiosoite, sähköpostiosoite tai puhelinnumerosi.

Tavallisesti keräämämme henkilötiedot

Yleensä kirjaamme Verkkosivuston jokaisen käyttökerran lokiin voidaksemme ryhtyä virheiden vaatimiin toimenpiteisiin ja selvittää tietoturvaloukkauksia. Verkkosivustoa käyttäessäsi keräämistämme tiedoista on lisätietoja ”Verkkopalvelimen lokitiedot”- ja ”Nimimerkkeihin perustuvat käyttäjäprofiilit”-kohdissa.

Kaikkia käyttöömme antamiasi tietoja käytetään ja käsitellään sitä tarkoitusta varten, johon luovutit tiedot. Esimerkiksi yhteydenottolomakkeeseen antamiasi tietoja käytetään kysymyksesi käsittelemiseen. Jos henkilötietoja kerätään ja käsitellään erityisellä tavalla ja jotakin tiettyä palvelua varten, tällainen käsitteleminen kuvataan perusteellisemmin kyseisestä palvelusta kertovissa kohdissa.

Verkkopalvelimen lokitiedot

Selaimesi lähettää käyttäjäystävällisistä syistä tietoja (lokitietoja) verkkopalvelimeemme automaattisesti aina kun käytät Verkkosivustoa. Osa näistä tiedoista kirjataan lokiin, esimerkiksi seuraavat tiedot:

  • Käynnin päivämäärä ja kellonaika
  • Sen verkkosivuston osoite (URL), josta sinut linkitettiin
  • Käytetyt tiedostot
  • Siirrettyjen tietojen määrä
  • Selaimen tyyppi ja versio
  • Käyttöjärjestelmä
  • ID-numero

Yleensä analysoimme lokiin kirjattavat tiedot vain Verkkosivuston toimintavirheiden analysoimiseksi ja tietoturvaloukkauksien selvittämiseksi. Näitä tietoja tarvitaan käyttäjäystävällisistä syistä, jotta voimme toimittaa pyytämäsi tiedot, kun käytät Verkkosivustoa. Lisäksi lokiin kirjattavia tietoja analysoidaan tilastollisesti sivuston ja sen alisivustojen kehittämiseksi.

Käyttämämme käyttäjäprofiilit

Käytämme evästeitä ja jäljitteitä kerätäksemme tietoja Verkkosivuston käytöstäsi markkinointitarkoituksia varten (sähköpostitse ja muita menetelmiä käyttäen tehtävä digitaalinen markkinointi), kuten tiedottaaksemme kampanjoista, tuotteista ja tarjouksista, markkinoinnissa käytettäviä analyyseja varten sekä Verkkosivuston mukauttamiseksi käyttäjien tarpeisiin. Käyttäjätiedot kerätään ja käyttäjäprofiili luodaan anonymisoidusti käyttämällä evästetunnusta. Luomme ja säilytämme siis käyttäjäprofiileja vain anonyymissä muodossa emmekä koskaan yhdistä niihin nimeäsi tai muuta tietoa, josta henkilöllisyytesi paljastuisi, esimerkiksi sähköpostiosoitettasi.

Keräämme tietoja ja luomme käyttäjäprofiileita käyttämällä Adobe Analytics (Omniture) -palvelua, jonka toteuttaa Adobe Systems Software Ireland Ltd., 4-6 Riverwalk, Citywest Business Park, Dublin 24, Irland ("Adobe"). Tiedot Verkkosivuston käyttämisestäsi siirretään Adoben palvelimille, minkä jälkeen ne analysoidaan ja lähetetään meille koosteina, joista Verkkosivuston yleistä käyttämistä kuvaavat trendit käyvät ilmi. Käyttäjäprofiilia ei yhdistetä nimeesi, sähköpostiosoitteesi eikä muihinkaan tietoihin, joista sinut yksilönä voitaisiin tunnistaa.

Poistaminen käytöstä: Sinulla on oikeus vastustaa käyttäjätietojesi keräämistä ja kuvatun anonymisoidun käyttäjäprofiilin luomista (opt-out). Voit käyttää vastustamisoikeuttasi Adoben sivustolla. Evästeiden toiminnasta ja vastustamismahdollisuuksista Adobe Analytics -palvelun osalta on lisätietoja Adoben virallisessa dokumentaatiossa osoitteessa: http://www.adobe.com/en/privacy/opt-out.html .

Evästeiden käytöstä voit lukea lisätietoja täällä .

Adobe Test & Target

Keräämme ja käsittelemme verkkosivustomme käyttämisestä kertovia tietoja käyttämällä analysointievästeitä ja/tai JavaScriptia, jotta verkkosivusto (ja uutiskirje) voidaan mukauttaa parhaalla tavalla. Käyttäjätietosi kerätään ja niitä käytetään anonymisoidun käyttäjäprofiilin luomiseen evästetunnuksen avulla.

Käyttäjätietojen noutamiseen ja käyttöprofiilien luomiseen käytetään Adobe Test & Target -palvelua, jonka toteuttaa Adobe Systems Software Ireland Ltd., 4-6 Riverwalk, Citywest Business Park, Dublin 24, Irland ("Adobe").

Adobe Test & Target perustuu A/B-testeihin. Tällöin verkkosivustomme käyttäjä näkee sivustostamme alkuperäisestä poikkeavan version (eli muoto ja sisältö ovat esimerkiksi erilaiset). Vertaamalla versioita saamme selville, mikä verkkosivuston versio on käyttäjille mieluisin. Sinuun liittyviä ja Adobe Test & Target -palvelussa käsiteltäviä tietoja ei voida käyttää sinun tunnistamiseksesi. Lisäksi IP-osoite anonymisoidaan, joten IP-osoitteesi lyhennetään ennen kuin Adobe Test & Target käsittelee tietoja. Käyttäjäprofiilia ei yhdistetä nimeesi, sähköpostiosoitteesi eikä muihinkaan tietoihin, joista sinut yksilönä voitaisiin tunnistaa.

Käyttäjätiedot tallennetaan palveluun enintään 37 kuukauden ajaksi keräyspäivästä lukien.

Poistaminen käytöstä: Jos haluat poistaa käyttäjätietojesi noutamisen käytöstä, käytä seuraavaa linkkiä: http://bsh.tt.omtrdc.net/optout. Saat lisätietoja Adobe Test & Target -evästeiden toiminnasta ja vastustamisvaihtoehdoista napsauttamalla seuraavaan linkkiä: http://www.adobe.com/de/privacy/opt-out.html .

Mouseflow

Voimme kerätä tietoja verkkosivuston käytöstäsi analyysievästeiden tai muun tekniikan avulla, jotta voimme suunnitella verkkosivustomme parhaalla mahdollisella tavalla. Siksi kirjaamme verkkosivuston satunnaisesti valittujen käyttäjien hiiren liikkeet ja napsautukset. IP-osoitteesi luonnollisesti anonymisoidaan. Nämä lokitiedot sivuston käytöstäsi analysoidaan sattumanvaraisesti, jotta mahdollisuudet tehdä sivustoon parannuksia saadaan selville.

Käyttötiedot kerää palvelutoimittaja Mouseflow ApS, Flaesketorvet 68, 1711 Köpenhamn, Tanska.

Käyttäjäprofiilia ei yhdistetä nimeesi, sähköpostiosoitteesi eikä muihinkaan tietoihin, joista sinut yksilönä voitaisiin tunnistaa. Käyttötiedot poistetaan kolmen kuukauden kuluttua niiden keräämisestä.

Poistaminen käytöstä: Jos haluat poistaa käyttäjätietojen noutamisen käytöstä, käytä seuraavaa linkkiä Mouseflow-palvelun osalta: https://mouseflow.de/opt-out .

Google Maps: Etsi jälleenmyyjä

Verkkosivustomme käyttäjänä saat käyttöösi kartan, jossa lähimmät kanssamme yhteistyötä tekevät jälleenmyyjät näkyvät. Tuomme tämän kartan näkyviin Google Maps -palvelun avulla. Näet lähimmät jälleenmyyjät ilmoittamalla sijaintisi manuaalisesti tai antamalla selaimen paikannustoiminnon ilmoittaa sen automaattisesti. Jos ilmoitat sijaintisi manuaalisesti, henkilötietojasi ei käsitellä, ellet anna kotiosoitettasi. Automaattinen sijainnin tunnistus selaimen paikannuspalvelun avulla edellyttää, että IP-osoitettasi käsitellään.

Google Maps -palvelun antaa käyttöön Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Saat lisätietoja henkilötietojen käsittelemisestä Goole Maps -palvelua käytettäessä napsauttamalla seuraavaa linkkiä: http://www.google.de/intl/de/policies/privacy/

Mahdollisesti meille luovuttamasi tiedot

Kun käytät palveluitamme, saatat luovuttaa meille tietoja suoranaisesti tai epäsuorasti. Kun soitat asiakaspalveluumme, puhelu voidaan tallentaa. Jos pidät yhteyttä asiakaspalveluumme verkkojuttelun välityksellä, tekstejä voidaan analysoida. Lisäksi saatat luovuttaa tietoja meille ollessasi meihin yhteydessä puhelimitse, tekstiviestien välityksellä, sähköpostitse, täyttämällä yhteydenottolomakkeen tai käyttämällä Verkkosivustoa. Saatat luovuttaa tietoja myös rekisteröityessäsi esimerkiksi eShopimme käyttäjäksi. Tällöin saatat luovuttaa meille esimerkiksi seuraavia tietoja:

  • Etu- ja sukunimi
  • Osoite
  • Puhelinnumero
  • Sähköpostiosoite
  • Salasana
  • Matkapuhelinnumero
  • Syntymäaika

Maksutiedot ovat myös tarpeen maksupalveluiden tarjoamiseksi, esimerkiksi tehdessäsi ostoksia eShopissa. Olemme ryhtyneet teknisiin ja organisatorisiin toimenpiteisiin tietojesi suojaamiseksi menettämistä, manipulaatiota ja asiatonta käyttämistä vastaan. Mukautamme turvallisuustoimenpiteitämme jatkuvasti tekniikan kehittymistä vastaavasti. Korttimaksujen suojaamiseksi mahdollisimman tehokkaasti kaikki tiedot lähetetään salattuina. Siksi tiedot siirretään suojattua yhteyttä käyttämällä, joten ulkopuoliset eivät voi lukea henkilötietojasi. eShopia voi käyttää myös ilman rekisteröitymistä.

Mahdollisesti sinusta keräämämme tiedot

Kun käytät palveluitamme, meidän on ehkä kerättävä sinusta tietoja itse luovuttamiesi tietojen lisäksi. Kyse voi olla esimerkiksi tiedoista, jotka saadaan yhteistyökumppaneilta ja maksupalveluiden toimittajilta, ja tiedoista, jotka koskevat luottokelpoisuutta. Luottokelpoisuutta koskevat tiedot voivat olla peräisin luottoluokituslaitoksilta, pankeilta tai luottotietoyhtiöiltä.

Mahdollisesti sinusta keräämiämme tietoja:

  • Etu- ja sukunimi
  • Osoite
  • Puhelinnumero
  • Sähköpostiosoite
  • Tiedot meiltä ostamistasi tuotteista tai palveluista
  • Historiatiedot aiemmista ostoksistasi
  • Huoltotilanne ja -historia, esimerkiksi palautukset, reklamaatiot, korjaukset ja päivitykset, joita olet tehnyt tai pyytänyt

Tiedot Verkkosivuston käytöstäsi, kuten Verkkosivuston vasteaika, saapumis- ja poistumismenetelmä, mahdolliset latausvirheet ja toimitusilmoitukset ottaessamme sinuun yhteyden

  • Laitetiedot, kuten tietokoneesi Internetiin yhdistettäessä käytettävä IP-osoite, kieli-, selain- ja aikavyöhykeasetukset, käyttöjärjestelmä, laitealusta ja näytön tarkkuus
  • Maantieteellinen sijaintisi
  • Laskutustiedot

Yhteydenottolomake

Kun otat meihin yhteyttä sähköpostilla tai Verkkosivustolla näkyvällä yhteydenottolomakkeella, antamasi tiedot tallennetaan ja niitä käytetään pyyntösi käsittelemiseen ja mahdollisiin jatkokysymyksiin vastaamiseen.

Käyttäjätilit

Tietyissä tapauksissa voit joutua avaamaan tilin päästäksesi Verkkosivuston suojattuihin osiin. Silloin joudut rekisteröitymään, jolloin sinua pyydetään antamaan tiettyjä henkilötietoja itsestäsi.

Mikäli rekisteröidyt sivustollemme sosiaalisen median (esim. Facebook- tai Twitter-tilisi) kautta, rekisteröintilomake täytetään automaattisesti niillä tiedoilla, jotka olet valinnut julkisesti näytettäviksi käyttämässäsi sosiaalisen median palvelussa. Emme käytä mitään muita sosiaalisessa mediassa mahdollisesti saatavilla olevia tietojasi (esim. kiinnostuksen kohteet, harrastukset tai eri ryhmiin kuuluminen). Huomaathan, että emme ole vastuussa Facebookin kaltaisten kolmansien osapuolien verkkosivustojen mahdollisista tietosuojakäytännöistä. Sinun on perehdyttävä kaikkien henkilötietoja keräävien verkkosivustojen tietosuojakäytäntöihin.

Näin käsittelemme henkilötietojasi

Kun ostat tuotteita tai palveluita BSH:lta, henkilötietosi voidaan tallentaa ja niitä voidaan käyttää palvelujemme tarjoamiseen, tuottamiseen sekä kehittämiseen.

Ostosopimuksien nojalla henkilötietoja saatetaan käyttää seuraaviin tarkoituksiin:

  • Tuotteiden ja palvelujen oston toteuttamiseen sekä tarvittaessa henkilöllisyytesi toteamiseen ja iän tarkistamiseen
  • Pyytämäsi asiakastuen sekä pyytämiesi tuote- ja palvelutietojen antamiseen
  • Palvelujemme sekä niiden toteutusjärjestelmien hallintaan, kehittämiseen, parantamiseen ja testaamiseen
  • Käyttäjätilisi hallinnoimiseen
  • Henkilökohtaisesti mukautettujen elämysten tuottamiseen jäsenille
  • Tuotteidemme ja palvelujemme markkinoimiseen

Jos annat suostumuksesi, henkilötietojasi voidaan käsitellä seuraaviin tarkoituksiin:

  • Ajankohtaisia tarjouksia sisältävän uutiskirjeen lähettämiseen (muille kuin jäsenille)
  • Sivustoasetusten tallentamiseen evästeiden avulla personoidun käyttökokemuksen aikaansaamiseksi ja kiinnostavien markkinointitarjousten suuntaamiseksi sinulle
  • Kutsumiseen asiakastutkimuksiin ja liiketoiminnan kehittämiseen

BSH käsittelee henkilötietoja tasapainotestin nojalla esimerkiksi seuraavissa tarkoituksissa:

  • Valikoimamme, palveluittemme ja käyttöön annettavien järjestelmien arvioimiseen ja parantamiseen esimerkiksi vianetsinnän, kehittämisen, testaamisen ja tietojen analysoinnin avulla (liiketoiminnan kehittäminen ja laatu)
  • Asiakaspalveluasioiden käsittelemiseen sekä vastaaminen esimerkiksi kysymyksiin ja valituksiin (korkeatasoisen palvelun, laadun ja koulutuksen antaminen)
  • Palvelun väärinkäytön ehkäisemiseen (rikoksien estäminen, ennaltaehkäiseminen ja selvittäminen)
  • Kilpailujen ja tapahtumien toteuttamiseen ja osallistumiseen (korkeatasoisen palvelun antaminen)
  • Aloitetun tilauksen/ostoskorin tallentamiseen (korkeatasoisen palvelun antaminen)
  • Muiden asiakkaiden antamien tuotearvioiden jakamiseen ja niihin tutustumiseen (korkeatasoisen palvelun antaminen)

Lisäksi BSH kerää ja käsittelee henkilötietoja noudattaakseen sovellettavaa lainsäädäntöä, kuten kirjanpito- ja verolainsäädäntöä.

Näin käsittelemme henkilötietojasi: Yksityiskohdat

Tarkoitus Käsittelyn tyyppi Henkilötietojen tyyppi Laillinen peruste Tallennusaika
Tilaustesi toimittaminen ja ostostesi hallinnoiminen



Tilauksen ottaminen vastaan
Tunnistaminen
Toimituksen käsitteleminen
Maksun käsitteleminen
Reklamaatio- ja takuuasioiden käsitteleminen
Nimi
Yhteystiedot (esimerkiksi osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero)
Maksutiedot
Luottotietoyrityksen toimittamat luottotiedot
Ostotiedot (esim. mikä tuote on tilattu tai onko ostos toimitettava toiseen osoitteeseen)
Jäsenklubin käyttäjätiedot (vain jäsenet)
Asiakasnumero
Ostosopimuksen toteuttaminen

36 kuukautta mahdollisten reklamaatio- ja takuuasioiden käsittelemiseksi
Kutsuminen osallistumaan asiakastutkimuksiin ja liiketoiminnan kehittämiseen esimerkiksi arvioimalla Neff-home -sivustoa, tuotteita ja palveluita Tutkimuksista ja ohjelmista tiedottamiseen
Tiedottaminen toiminnoista, joihin osallistut tai olet osallistunut
Käyttäytymisesi, käsitystesi, vastauksiesi ja kommenttiesi analysoiminen
Äänien ja liikkuvan kuvan tallentaminen (edellyttää suostumusta)
Tulevaisuudessa toteutettaviin tutkimuksiin kohdistuvan mielenkiintosi kirjaaminen
Yhteystiedot (esimerkiksi osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero)
Tietokoneen, mobiililaitteen ja muiden käytettävien laitteiden tekniset tiedot sekä niiden asetukset
Tiedot sivustomme käyttämisestä, esimerkiksi hiiren liikkeet ja napsautukset
Kommenttisi sekä näkemyksesi verkkosivuistamme, palveluistamme ja tuotteistamme
Sukupuoli (vain jäsenet)
Ikä (vain jäsenet)
Meille luovuttamasi tiedot (muut kuin jäsenet)
Sukupuoli
Ikä
Siviilisääty
Perheen lapset
Asumismuoto
Työ
Muut suostumukset. Sopimuksen irtisanomiseen tai suostumuksen peruuttamiseen saakka
Kilpailujen ja tapahtumien toteuttaminen sekä niihin osallistumisten hallinnoiminen Yhteyden pitäminen kilpailuun osallistuviin
Yhteyden pitäminen sinuun ennen tapahtumaa ja sen päätyttyä (esimerkiksi ilmoittautumisten, kysymysten ja arvioiden vahvistaminen)
Ikäsi tunnistaminen ja tarkistaminen
Voittajien valitseminen ja voittojen toimittaminen
Nimi
Yhteystiedot (esimerkiksi osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero)
Syntymäpäivät
Kilpailuun osallistuessasi luovuttamasi tiedot, esimerkiksi kuvat
Tapahtumassa luovuttamasi tiedot
Jäsentiedot jäsenille tarkoitettua tapahtumaa varten
Oikeutettu etu hallinnoida osallistumisiasi kilpailuihin tai tapahtumiin Kilpailun tai tapahtuman ollessa meneillään (mukaan lukien mahdollinen arviointi)
Pyytämäsi asiakastuen sekä pyytämiesi tuote- ja palvelutietojen antaminen, asiakaspalveluasioiden käsitteleminen sekä vastaaminen esimerkiksi kysymyksiin ja valituksiin Yhteyden pitäminen sekä mahdollisiin asiakaspalvelulle puhelimitse ja digitaalisten kanavien, mukaan lukien sosiaalisten medioiden kautta esitettyihin kysymyksiin vastaaminen Tunnistaminen
Mahdollisten valitus- ja tukiasioiden selvitteleminen
Puheluiden nauhoittaminen koulutus- ja laaduntarkkailutarkoituksissa
Nimi
Yhteystiedot (esimerkiksi osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero)
Äänen tallennus
Kirjeenvaihtosi
Maksutiedot
Jäsenklubin käyttäjätiedot (vain jäsenet) Tilauksen tiedot
Ostosopimuksen toteuttaminen, jos ostoon liittyviä kysymyksiä, muissa tapauksissa oikeutetun edun vuoksi. Käsitteleminen on välttämätöntä asiakaspalveluasioiden hallinnointiin liittyvän meidän oikeutetun edun ja sinun oikeutetun edun vuoksi. Oston toteuttamiseen saakka (mukaan lukien toimitus ja maksaminen) sekä kolmen vuoden ajan siitä alkaen mahdollisten reklamaatio- ja takuuasioiden käsittelemiseksi. Nauhoitetut puhelut ja verkkojuttelu voidaan tallentaa enintään 90 päivän ajaksi. Muissa asioissa käsittelystä riippuen enintään kaksi vuotta.
Valmistajan huollon tarjoaminen kodinkoneille, joita takuu tai reklamaatio-oikeus ei kata. Huoltovarausten ja -käyntien hallinnoiminen
Maksun käsitteleminen
Nimi
Yhteystiedot (esimerkiksi osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero)
Henkilötunnus
Maksutiedot
Käsitteleminen on välttämätöntä valmistajan huoltoon liittyvien asioiden hallinnointiin liittyvän meidän oikeutetun edun ja sinun oikeutetun edun vuoksi. Käsittelyn mukaan, mutta enintään kolme vuotta.
Tuotekoulutusten tarjoaminen ja tapahtumien järjestäminen jälleenmyyjillemme. Osallistujaluetteloiden laatiminen ja käsittely
Matkahallinto
Nimi
Yhteystiedot (esimerkiksi osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero)
Asiakasnumero
Passin numero
Käsitteleminen on välttämätöntä meidän edun sekä jälleenmyyjien edun vuoksi, joka liittyy kouluttautumiseen ja tuotteiden oppimiseen. Koulutuksen tai tapahtuman toteuttamiseen saakka
Yrityksessämme ja esittelytilassamme vierailevien henkilöiden tietojen hallinnointi turvallisuus- ja paloturvallisuussyistä Kirjaaminen vierailijoiden hallintajärjestelmään Nimi
Puhelinnumero
Vierailijaa isännöivän nimi
Ajoneuvon rekisterinumero
Käsitteleminen on välttämätöntä meidän oikeutetun edun ja teidän oikeutetun edun vuoksi, koska turvallisuussyistä on tiedettävä, keitä vierailijoita rakennuksessa on. Keräämisestä alkaen kuusi kuukautta eteenpäin
Muiden asiakkaiden antamien tuotearvioiden jakaminen ja niihin tutustuminen (korkeatasoisen palvelun antaminen) Käyttäjäidentiteetin luominen, jotta voit julkaista arvioita sivustollamme. Nimi/käyttäjätunnus
Mahdollinen tuotteen tai palvelun arviosi
Käsitteleminen on välttämätöntä meidän oikeutetun edun ja teidän oikeutetun edun vuoksi, joka kohdistuu käyttäjien tekemien tuotearviointien jakamiseen ja käyttämiseen. Käsittelyn mukaan, enintään seitsemän vuotta.
Valikoimamme, palveluittemme ja käyttöön annettavien järjestelmien arvioiminen ja parantaminen esimerkiksi vianetsinnän, kehittämisen, tutkimuksen, testaamisen, tietojen analysoinnin avulla (liiketoiminnan kehittäminen ja laatu) Palvelujen kehittäminen helppokäyttöisemmiksi esimerkiksi tekemällä käyttöliittymään muutoksia tietovirtojen selkeyttämiseksi tai asiakkaiden digitaalisissa kanavissamme usein käyttämien toimintojen tuomiseksi esiin.
Tietojen saamiseksi tuote- ja logistiikkavirtojen parantamiseksi esimerkiksi ostojen, varastotilanteen ja toimitusten ennakoimiseksi.
Tietojen saamiseksi valikoimamme kehittämiseksi ja parantamiseksi.
Tietojen saamiseksi, jotta yrityksen resurssitehokkuutta voidaan parantaa ympäristön säästämiseksi ja kestävän kehityksen vaatimuksien täyttämiseksi paremmin esimerkiksi tehostamalla ostoja sekä suunnittelemalla toimituksia.
Tietojen saamiseksi, jotta voidaan suunnitella varastojen uudelleensijoittumista
Jotta saat mahdollisuuden vaikuttaa valikoimaamme.
Tietojen saamiseksi, jotta IT-järjestelmiä voidaan parantaa meidän turvallisuutemme ja asiakkaiden/vierailijoiden turvallisuuden parantamiseksi.
Nimi
Yhteystiedot (esimerkiksi osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero)
Ikä
Sukupuoli
Tilaustiedot ja käyttäjien luomat tiedot (esimerkiksi napsautus- ja käyntihistoria)
Kirjeenvaihto kanssasi ja mahdollinen tuotteistamme ja palveluistamme antamasi palaute.
Tietokoneen, mobiililaitteen ja muiden käytettävien laitteiden tekniset tiedot sekä niiden asetukset.
Tiedot vuorovaikutuksesta kanssamme sekä siitä, kuinka pitkään olet käyttänyt palvelua sekä missä ja kuinka pitkään sivuja käytettiin, lisäksi esimerkiksi vasteajat sekä palveluun saapuminen ja siitä poistuminen.

Meidän ja asiakkaamme oikeutettu etu arvioida sekä kehittää valikoimaamme, palveluitamme ja järjestelmiämme. Keräämisestä alkaen kolme vuotta eteenpäin.
BSH:n palveluiden väärinkäytön estäminen osana pyrkimystämme pitää palvelut turvallisina ja varmoina. Selvittää ja estää petoksia sekä muita rikoksia esimerkiksi raportoimalla varastokiinteistössä tapahtuvista onnettomuuksista.
Estää roskapostin lähettäminen, tietojenkalastelu, ahdistelu, yritykset kirjautua käyttäjätileille luvattomasti sekä muu lainsäädännössä tai osto-, jäsen- tai palveluehdoissamme kielletty toiminta
IT-ympäristömme suojaaminen hyökkäyksiltä ja tunkeutumisilta sekä sen parantaminen
Nimi
Yhteystiedot (esimerkiksi osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero)
Videokuva valvontakameroista
Tilauksen tiedot
Tietokoneen, mobiililaitteen ja muiden käytettävien laitteiden tekniset tiedot sekä niiden asetukset.
Tiedot digitaalisten palveluittemme käyttämisestä
Mahdollinen juridinen vastuu, muussa tapauksessa oikeutettu etupalvelun väärinkäytön ehkäisemiseen (rikoksien estäminen, ennaltaehkäiseminen ja selvittäminen). Käsittelyn mukaan, enintään kolme vuotta
Jotta yritys pystyy täyttämään juridiset velvoitteensa (esimerkiksi kirjanpitolaki, laki rahanpesun torjumiseksi ja vastaava lainsäädäntö). Juridisten velvoitteiden täyttäminen lakisääteisten vaatimusten, tuomioiden tai viranomaisten päätösten mukaisesti. Tällaiset vaatimukset voivat perustua esimerkiksi tuotevastuu- ja tuoteturvallisuusmääräyksiin sekä vastuuseen tiedottaa yleisölle ja asiakkaille tuotteiden takaisinkutsuista esimerkiksi vian tai terveydelle vaarallisuuden vuoksi. Nimi
Yhteystiedot (esimerkiksi osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero)
Maksamistiedot
Kirjeenvaihtosi
Tiedot ostoajasta ja -paikasta, mahdolliset virheet tai valitukset
Jäsenklubin käyttäjätiedot (vain jäsenet)
Juridinen velvoite Kirjanpito 6 vuotta
(kirjanpitolaki)
Tuotevastuu 10 vuotta (tuotevastuulaki)
Tuoteturvallisuus 5 vuotta
(mm. kuluttajaturvallisuuslaki)
Rahanpesun torjuminen 5 vuotta
(laki rahanpesua ja terrorismin rahoittamisen estämisestä)

Keille voimme luovuttaa tietojasi?

Tietyissä tapauksissa voimme siirtää tai luovuttaa tietojasi valituille kolmansille osapuolille. Ryhdymme kaikkiin kohtuullisiin juridisiin, teknisiin ja organisatorisiin toimenpiteisiin varmistaaksemme sen, että henkilötietojasi käsitellään turvallisesti ja että ne suojataan riittävästi, kun ne siirretään tai luovutetaan tällaisille kolmansille osapuolille.

BSH Home Appliances Group -konserniin kuuluville yrityksille ja toimittajillemme/yhteistyökumppaneillemme

BSH voi siirtää henkilötietosi muille BSH-konserniin kuuluville yrityksille ja toimittajillemme/yhteistyökumppaneillemme sinuun kohdistuvien sopimuspohjaisten velvoitteidemme täyttämiseksi ja muita tästä tietosuojakäytännöstä ilmi käyviä tarkoituksia varten.

Siinä tapauksessa, että palvelutoimittajat/yhteistyökumppanit ovat sitoutuneet noudattamaan tiukkoja henkilötietojen käsittelemisohjeitamme esimerkiksi toimiessaan tietosuojalainsäädännössä tarkoitettuina henkilötietojen käsittelijöinä, sinulta ei vaadita erityistä suostumusta, jotta nämä kolmannet osapuolet saavat käsitellä henkilötietojasi. Jos voimassa olevissa tietosuojamääräyksissä vaaditaan, että pyydämme sinulta erityisen suostumuksen henkilötietojesi luovuttamiseksi näille palvelutoimittajille/yhteistyökumppaneille, ilmoitamme asiasta tietysti sinulle erikseen emmekä luovuta henkilötietoja ilman suostumustasi.

Viranomaiset

BSH voi luovuttaa viranomaisille, kuten poliisille, verohallinnolle tai muille viranomaisille välttämättömiä tietoja, jos meillä on lakisääteinen velvoite toimia näin tai olet hyväksynyt sen.

Yrityskaupat

Jos BSH ostaa tai myy liiketoiminnan tai omaisuuserän, voimme luovuttaa henkilötietosi tällaisen liiketoiminnan tai omaisuuserän myyjälle tai ostajalle. Lisäksi BSH voi luovuttaa tai jakaa BSH:n asiakkaiden henkilötietoja, jos kolmas osapuoli ostaa BSH:n tai olennaisen osan kaikista BSH:n omaisuuseristä.

Missä säilytämme henkilötietojasi?

Pyrimme aina käsittelemään henkilötietojasi EU/ETA-alueella. Tietyissä tilanteissa tiedot voidaan siirtää EU/ETA-alueen ulkopuoliseen maahan BSH Home Appliances Group -konserniin kuuluvan yrityksen ja/tai BSH:n muiden palvelutoimittajien käsiteltäviksi. Koska BSH on sitoutunut suojaamaan henkilötietosi aina, ryhdymme kaikkiin kohtuullisiin juridisiin, teknisiin ja organisatorisiin toimenpiteisiin varmistaaksemme sen, että tietoja käsitellään turvallisesti ja että ne suojataan riittävästi, jotta suoja on samalla tasolla kuin EU/ETA-alueella. Kun henkilötietoja siirretään Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle valtioon, joka ei takaa tietosuojan riittävää tasoa, käytämme sovellettavan tietosuojalainsäädännön mukaisesti asianmukaisia suojatoimia, useimmissa tapauksissa Euroopan komission mallisopimuslausekkeita tai yhdysvaltalaisten yritysten tapauksessa Privacy Shield -järjestelmää. Ottamalla meihin yhteyttä voitte saada tietoa näistä suojatoimista. Yhteystietomme löytyvät kohdasta Yritys- ja yhteystiedot.”

Miten pitkään säilytämme henkilötietojasi?

Säilytämme henkilötietojasi vain niin pitkään kuin se on välttämätöntä, jotta voimme täyttää sopimuspohjaiset velvoitteemme sinua kohtaan ja jotta lakisääteiset säilytysaikavelvoitteet täyttyvät.

Mitä emme tee henkilötiedoillesi?

BSH ei myy henkilötietojasi kolmansille osapuolille, ellet anna suostumustasi siihen tai ellei voimassa oleva lainsäädäntö sitä edellytä.

Alaikäisten tiedot

Alaikäiset eivät saa siirtää henkilötietojaan meille ilman huoltajan suostumusta.

Oikeutesi rekisteröitynä

Oikeutesi saada tietoja tiedoistasi (ns. rekisteriote)

Sinulla on oikeus saada maksutta tietoja henkilötiedoistasi, joita käsittelemme. Tiedot annetaan otteena, josta käyvät muun muassa ilmi tarkoitus, henkilötietojen luokat, vastaanottajien luokat, säilytysajat, tietojen lähde ja mahdollinen automaattinen päätöksenteko.

Kun rekisteriotetta pyydetään, saatamme pyytää lisätietoja tehokkaan käsittelyn ja sen varmistamiseksi, että tiedot luovutetaan oikealle henkilölle.

Oikeutesi korjauttaa tietosi ja täydentää niitä

Jos henkilötiedoissasi on virheitä, voit pyytää niiden korjaamista. Lisäksi sinulla on oikeus täydentää mahdollisesti puutteellisia henkilötietoja käyttötarkoituksen puitteissa. Muista, että voit tehdä muutoksia tiettyihin tietoihin heti kirjauduttuasi sisään.

Oikeutesi vaatia tietojesi poistamista

Voit pyytää meitä poistamaan käsittelemämme henkilötietosi, jos esimerkiksi

  • tietoja ei enää tarvita tarkoituksissa, joita varten ne kerättiin tai joita varten niitä käsitellään
  • olet eri mieltä tekemämme tasapainotestin tuloksesta, joka perustuu oikeutettuun etuun ja syysi olla eri mieltä on painavampi kuin oikeutettu etumme
  • vastustat tietojesi käyttämistä suoramarkkinointitarkoituksiin
  • henkilötietoja käsitellään lainvastaisesti
  • henkilötiedot on poistettava, jotta meihin kohdistuva lakisääteinen velvoite täytetään
  • henkilötiedot on kerätty lapselta (alle 13-vuotiaalta), josta olet huoltajana vastuussa
  • ja tiedot on kerätty tietoyhteiskunnan palvelutarjonnasta (esimerkiksi sosiaalisista medioista).

Meillä voi olla oikeus kieltäytyä pyynnöstäsi, jos juridiset velvoitteet estävät meitä poistamasta tiettyjä henkilötietoja heti. Nämä velvoitteet perustuvat kirjanpito-, vero-, pankki-, rahanpesun torjumis- ja kuluttajansuojalainsäädäntöön. Lisäksi käsitteleminen voi olla välttämätöntä oikeusvaateen laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi. Jos emme voi täyttää pyyntöä poistaa tiedot, estämme henkilötietojen käyttämisen muihin kuin pyydetyn poistamisen estäviin tarkoituksiin.

Oikeutesi rajoittaa henkilötietojen käyttämistä

Sinulla on oikeus pyytää, että henkilötietojesi käyttämistä rajoitetaan ja että säilytämme tietoja vain seuraavia tilanteita varten:

  • Vain siksi ajaksi, että ehdimme tarkastaa tietojen oikeellisuuden, jos kiistät tietojen oikeellisuuden
  • Jos tietoja käsitellään lainvastaisesti, vastustat tietojen poistamista ja haluat, että tietojen käyttämistä rajoitetaan
  • Jos siitä huolimatta, että emme enää tarvitse tietoja, haluat meidän säilyttävän ne, jotta voit käyttää niitä oikeudellisen vaateen laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi n, tai odotetaan ratkaisua siitä, kenen oikeutettu etu (sinun vai meidän) on painavampi, jos olet vastustanut käsittelemistä.

Tietyissä tapauksissa emme kuitenkaan voi toteuttaa pyyntöä rajoittaa tietojen käyttämistä: esimerkiksi silloin, jos tietoja tarvitaan oikeuksiemme puolustamiseksi tai muun henkilön oikeuksien suojaamiseksi. Jos tietojen käyttämistä rajoitetaan, ilmoitamme niille, joille olemme luovuttaneet tietosi, että niiden käyttämistä on rajoitettu. Lisäksi ilmoitamme sinulle pyynnöstäsi, keille on ilmoitettu tietojesi käyttämisen rajoittamisesta.

Oikeutesi peruuttaa antamasi suostumus

Jos käsitteleminen perustuu suostumukseesi, voit koska tahansa peruuttaa tietojesi käsittelemiseen antamasi suostumuksen.

Oikeutesi siirtää tietosi

Sinulla on oikeus pyytää saada tietosi koneellisesti luettavassa muodossa ja käyttää tällaisia henkilötietoja muualla, jos meille luovuttamiasi henkilötietoja käsitellään suostumuksellasi tai jos käsitteleminen perustuu kanssamme tekemääsi sopimukseen. Yksi tietojen siirtämisen edellytys on, että siirtäminen on teknisesti mahdollista ja että käsittely suoritetaan automaattisesti.

Linkit muihin sivustoihin

Verkkosivusto sisältää linkkejä muille verkkosivustoille. Jos vierailet muilla verkkosivustoilla, BSH:n käyttöehdot eivät enää koske tällaista käyttöä. On suositeltavaa lukea näiden verkkosivustojen omat käyttöehdot.

ChannelSight – osta verkosta

Voit ostaa monia tuotteitamme käyttämällä yhteistyötä kanssamme tekevien jälleenmyyjiemme verkkokauppoihin johtavia linkkejä ("Osta verkosta"). Kun sinut ohjataan kyseisen tuotteen sivulle jälleenmyyjän verkkokaupassa, käytetään jäljityspikseleitä ja evästeitä (konvertoimisen jäljitys), riippumatta siitä, ostatko tuotteen jälleenmyyjän verkkokaupasta vai et. Tällöin saatavien käyttötietojen avulla seurataan, kuinka tehokas Osta verkosta -toiminto on. Lisäksi niitä käytetään provisioiden laskemisessa (kumppaniverkosto). Joskus jälleenmyyjän verkkokauppa maksaa meille provision, kun olemme ohjanneet siihen mahdollisia asiakkaita ja ostajia.

Jäljityksen palvelutoimittajana toimii ChannelSight Ltd., Suite 3, Anglesea House, Carysfort Ave., Blackrock, Co. Dublin, Irland ( www.channelsight.com ). Tiedot ”Siirry jälleenmyyjän verkkokauppaan” -toiminnon käyttämisestä siirretään ChannelSightin palvelimille, minkä jälkeen ne analysoidaan ja palautetaan meille vain koostetussa muodossa, josta toiminnon käyttämisen trendit käyvät ilmi.

Huomio! Edellä mainittu jäljitys on yhdistetty suoraan Osta verkosta -toimintoon. Napsauttamalla verkkosivustollamme näkyvää Osta verkosta -painiketta annat suostumuksesi jäljittää edellä mainitussa tarkoituksessa, ja varsinkin ChannelSightille ja jälleenmyyjälle oikeuden noutaa tiedot sekä ChannelSightille ja jälleenmyyjälle oikeuden siirtää tiedot meille. Kun käyttötietoja ei enää tarvita provisioiden laskemista tai analysoimista varten, tiedot poistetaan.

Poistaminen käytöstä: Voit poistaa jäljityksen käytöstä poistamalla verkkosivustomme tietokoneeseesi tallentamat evästeet selaimesi asetuksissa ja lopettamalla ”Siirry jälleenmyyjän sivustoon” -painikkeen käyttämisen. Sen sijasta voit siirtyä jälleenmyyjän verkkokauppaan kirjoittamalla sen osoitteen selaimen osoiteriville tai käyttämällä hakukonetta.

Miten henkilötietosi suojataan?

Olemme ryhtyneet teknisiin ja organisatorisiin toimenpiteisiin tietojesi suojaamiseksi menettämistä, manipulaatiota ja asiatonta käyttämistä vastaan. Mukautamme turvallisuustoimenpiteitämme jatkuvasti tekniikan kehittymistä vastaavasti. Esimerkiksi korttimaksujen suojaamiseksi mahdollisimman tehokkaasti kaikki tiedot lähetetään salattuina. Siksi tiedot siirretään suojattua yhteyttä käyttämällä, joten ulkopuoliset eivät voi lukea henkilötietojasi. Vain niiden henkilöiden sallitaan päästä käsiksi tietoihisi, joiden täytyy käsitellä henkilötietojasi ilmoitettujen tarkoitustemme toteutumiseksi.

Sosiaalisen median liitännäisten käyttö

Facebook

BSH käyttää sosiaalisen Facebook.com-verkoston liitännäistä, jota ylläpitää Facebook Inc., Palo Alto, CA, USA ("Facebook"). Liitännäinen ei toimi itsenäisesti vaan on ohjelma toisen ohjelman sisällä, ja se asennetaan toisen ohjelman osana. Liitännäisen avulla täydennetään toisen ohjelman ominaisuuksia. Liitännäisen voi tunnistaa Facebook-logosta tai Facebook-, tykkää- tai jaa-sanoista. Jos vierailet Verkkosivustollamme sivuilla, jolla on tällaisia liitännäisiä, ne ovat automaattisesti aluksi pois käytöstä. Liitännäinen aktivoituu vasta kun napsautat painiketta. Kun liitännäinen aktivoituu, muodostuu yhteys Facebookiin ja annat suostumuksesi tietojen siirtämiseksi Facebookiin. Jos olet kirjautuneena Facebookiin, Facebook voi yhdistää käynnin Facebook-tiliisi. Jos napsautat jotain painikkeista, selaimesi siirtää vastaavat tiedot suoraan Facebookiin, jossa ne tallennetaan.

Facebookin tietosuojakäytännössä on lisätietoja siitä, missä laajuudessa ja mihin tarkoituksiin Facebook kerää, käsittelee ja käyttää tietoja, oikeuksistasi ja asetuksista, jotka määrittämällä voit suojata yksityisyytesi. Jos et halua, että Facebook kerää tietojasi Verkkosivustomme kautta, kirjaudu ulos Facebookista ennen kuin vierailet Verkkosivustollamme.

Google+

BSH käyttää sosiaalisen plus.google.com-verkoston liitännäistä, jota ylläpitää Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, United States ("Google"). Liitännäisen voi tunnistaa Google+-logosta tai Google+-, Google plus- tai +1-ilmauksista. Jos vierailet Verkkosivustollamme sivuilla, jolla on tällaisia liitännäisiä, ne ovat automaattisesti aluksi pois käytöstä. Liitännäinen aktivoituu vasta kun napsautat painiketta. Kun liitännäinen aktivoituu, muodostuu yhteys Googleen ja annat suostumuksesi tietojen siirtämiseksi Googlelle. Jos olet kirjautuneena Google+-tilillesi, Google voi yhdistää käynnin Google+-tiliisi. Jos napsautat jotain painikkeista, selaimesi siirtää vastaavat tiedot suoraan Googlelle, joka tallentaa ne.

Google+-palvelun tietosuojakäytännössä on lisätietoja siitä, missä laajuudessa ja mihin tarkoituksiin Google kerää, käsittelee ja käyttää tietoja, oikeuksistasi ja asetuksista, jotka määrittämällä voit suojata yksityisyytesi. Jos et halua, että Google kerää tietojasi Verkkosivustomme kautta, kirjaudu ulos Google+-palvelusta ennen kuin vierailet Verkkosivustollamme.

YouTube

BSH käyttää YouTube-palvelua, jota ylläpitää YouTube LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, USA. YouTube mahdollistaa ääni- ja videotiedostojen toistamisen. Kun lataat Verkkosivustostamme sivun, integroitu YouTube-soitin muodostaa yhteyden YouTube-palveluun, jotta video- tai äänitiedoston tekninen siirtäminen varmistetaan. Kun YouTube-yhteys on muodostettu, tietoja voidaan siirtää YouTube-palveluun.

YouTube-palvelun tietosuojakäytännössä on lisätietoja siitä, missä laajuudessa ja mihin tarkoituksiin YouTube kerää, käsittelee ja käyttää tietoja, oikeuksistasi ja asetuksista, jotka määrittämällä voit suojata yksityisyytesi.

Twitter

BSH sosiaalisen Twitter-verkoston liitännäistä, jota ylläpitää Twitter Inc., 1355 Market Street, Suite 900, San Francisco, CA 94103, USA ("Twitter"). Liitännäisen voi tunnistaa Twitter-logosta tai tweet-sanasta. Jos vierailet Verkkosivustollamme sivuilla, jolla on tällaisia liitännäisiä, ne ovat automaattisesti aluksi pois käytöstä. Liitännäinen aktivoituu vasta kun napsautat painiketta. Kun liitännäinen aktivoituu, muodostuu yhteys Twitteriin ja annat suostumuksesi tietojen siirtämiseksi Twitter-palveluun. Jos olet kirjautuneena Twitter-tilillesi, Twitter yhdistää käynnin Twitter-tiliisi. Jos napsautat jotain painikkeista, selaimesi siirtää vastaavat tiedot suoraan Twitter-palveluun, joka tallentaa ne.

Twitter-palvelun tietosuojakäytännössä on lisätietoja siitä, missä laajuudessa ja mihin tarkoituksiin Twitter kerää, käsittelee ja käyttää tietoja, oikeuksistasi ja asetuksista, jotka määrittämällä voit suojata yksityisyytesi.

Yhteystietosi kaikissa henkilötietoihin liittyvissä asioissa

Tietosuojavastaavamme valvoo, että noudatamme sovellettavaa lainsäädäntöä ja käsittelemme henkilötietojasi oikein. Jos haluat käyttää tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisia oikeuksiasi, täytä oheinen lomake . Muiden tietosuojaa koskevien kysymysten osalta, ota yhteyttä: dataprotection-FI@bshg.com

DataProtection-FI@bshg.com

Valvontaviranomainen

Suomen tietosuojavaltuutettu valvoo sitä, että henkilötietoja käsittelevät noudattavat tietosuoja-asetusta. Jos BSH mielestäsi ei noudata tietosuoja-asetusta käsitellessään henkilötietoja, sinulla on oikeus tehdä valitus Suomen tietosuojavaltuutetulle.

Yhteystiedot

Puhelinnumero: 029 56 66700 (vaihde)

Sähköposti: tietosuoja@om.fi

Muutosten tekeminen tähän tietosuojakäytäntöön

Tähän tietosuojakäytäntöön voidaan tarvittaessa tehdä muutoksia, jos esimerkiksi tietosuojan kannalta merkityksellisiin palveluihimme tehdään muutoksia, teknisen kehityksen vuoksi, jos BSH:n organisaatio tai liiketoimintastrategia muuttuu tai juridisten vaatimusten täyttämiseksi. Siksi kehotamme pysymään ajan tasalla mahdollisten muutosten suhteen käymällä Verkkosivustollamme.

Tietosuojakäytäntö on viimeksi päivitetty 14. toukokuuta 2018.

Voimassa alkaen: 25.5.2018