[global.common.btn.skiptocontent]
Inloggen/account maken

Gaskookplaten: Welkom op ons zelfhulp-platform

ALLES WAT JE MOET WETEN OM AAN DE SLAG TE KUNNEN MET JE NEFF GASKOOKPLAAT

Voor sommige koks gaat er niets boven koken met vlammen. Ons assortiment gaskookplaten biedt je het gereedschap dat je nodig hebt, of je nu wilt roerbakken of langzaam garen. Op ons zelfhulp-platform ontdek je alles wat je moet weten om je nieuwe NEFF kookplaat optimaal te benutten en te installeren.

MyNEFF

Heb je jouw toestel al geregistreerd? Activeer je MyNEFF-account!

Geniet nu van alle voordelen die NEFF te bieden heeft: gratis verlengde garanties, exclusieve deals en een directe lijn naar onze klantenservice.

Registreer hier

Installatie

Maak een afspraak voor de installatie van je gaskookplaat

Het installeren van een kookplaat moet altijd aan een specialist worden overgelaten. Neem contact op met de NEFF-klantenservice of maak een afspraak online.

Meer informatie

Interactieve gebruiksaanwijzing

Raadpleeg onze interactieve gebruiksaanwijzing

Als je productspecifieke informatie en ondersteuning nodig hebt, kan je ook onze gebruiksaanwijzingen raadplegen. Hier vind je praktische informatie voor de installatie en het gebruik van je NEFF gaskookplaat.

Leer meer

Onderhoud

Hoe kan je een kookplaat het best onderhouden?

Voor een optimaal resultaat, moet elke kookplaat goed onderhouden worden. Volg onze stapsgewijze gids om je NEFF gaskookplaat te reinigen, beschermen en onderhouden.

Meer informatie

Accessoires

Kookplaat accessoires

Door de vele beschikbare formaten zijn onze kookplaten geschikt voor bijna iedere pot of pan. Ontdek ook onze wokbrander voor meer stabiliteit tijdens het koken.

Bekijk de kookplaat accessoires