Bruk av informasjonskapsler

Vår nettside bruker informasjonskapsler for at du skal kunne legge artikler i handlekurven, bestille en tekniker online og lar oss samle inn anonyme statistiske data, slik at vi kan tilby en bedre tjeneste på nettsiden. Ignorer denne meldingen hvis du ønsker å fortsette. Klikk på koblingene nedenfor hvis du vil se mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du håndterer innstillinger.

 

Retningslinjer for personvern

BSH Husholdningsapparater AS ("Vi"/“Vår”/“Oss”/“BSH”) har forpliktet oss til å beskytte og respektere privatlivet ditt.

For å utøve dine rettigheter i følge GDPR, fyll ut skjemaet . For øvrige spørsmål som berører personvern: dataprotection-NO@bshg.com

1.Alle personopplysninger som du gir til NEFF Hvitevarer på hjemmesiden, behandles i henhold til personopplysningsloven (”POL”). NEFF Hvitevarer behandler opplysningene dine for å administrere din bruk av hjemmesiden, kundeforholdet og oppfylle avtaler med deg og ellers iverksette tiltak du har bedt om. Om du har gitt ditt samtykke lagres dine personopplysninger og kan brukes til markedsføringstiltak som for eksempel kampanjer, produkter eller tilbud. Det er mulig at BSH gir ut personopplysninger til en tredje part når det gjelder administrasjon. BSH lagrer dine opplysninger frem til du informerer oss skriftlig om at du ikke ønsker å være registrert lenger til: BSH Husholdningsapparater AS, Postboks 6593 Etterstad, 0607 Oslo.

INFORMASJON VI KAN SAMLE INN OM DEG

Vi kan samle inn og behandle følgende data om deg:

a) Informasjon som du oppgir ved å fylle ut skjema på http://www.neff-home.com/no (“Vårt nettsted”). Dette inkluderer informasjon oppgitt ved registreringstidspunktet på nettstedet vårt, abonnering på vår tjeneste, innlegging av materiale eller forespørsel om ytterligere tjenester. Vi kan også be om informasjon når du deltar i en konkurranse eller kampanje sponset av Neff, og når du rapporterer et problem med vårt nettsted.

b) Hvis du kontakter oss, kan vi lagrer denne korrespondansen.

c) Vi kan også spørre deg om å fylle ut spørreundersøkelser som vi bruker til forskningsformål, men du må ikke svare på dem.

d) Detaljer vedrørende transaksjoner du utfører via nettstedet vårt og gjennomføring av dine ordrer.

e) Detaljer om dine besøk på nettstedet vårt, inkludert, men ikke begrenset til, trafikkdata, stedsdata, weblogger og annen kommunikasjonsdata, hvis dette er nødvendig for våre egne faktureringsformål eller annet og ressursene du har tilgang til.

f) Informasjon om deg og om våre produkter som du har kjøpt for produktregistreringsformål.

g) Informasjon du oppgir til oss i forbindelse med produktanmeldelser som du har sendt inn til nettstedet vårt.

IP-ADRESSER OG INFORMASJONSKAPSLER

Informasjonskapsler er små tekstfiler som plasseres på datamaskinen din av nettsteder du besøker. De er mye brukt for at nettstedene skal fungere, eller fungere mer effektivt, og for å gi informasjon til eierne av nettstedet.

En av informasjonskapslene vi bruker er essensiell for at deler av nettstedet skal fungere og er allerede innstilt (se ‘Essensiell informasjonskapsel for nettsted’ under). Du kan slette eller blokkere alle informasjonskapsler fra nettstedet vårt, men deler av nettstedet vårt vil ikke fungere og det kan være at du ikke får tilgang til visse deler av nettstedet vårt.

Informasjonskapsel Essensiell nettstedsinformasjonskapsel
Navn ASP.NET_SessionId
Formål Nettstedet vårt driftes på en industristandard Microsoft webserver som utsteder en standard informasjonskapsel kalt asp.net_sessionid. Denne informasjonskapselen utløper når du har forlatt nettstedet.
Mer informasjon Besøk Microsoft-nettstedet http://support.microsoft.com/kb/899918
Informasjonskapsel Adressesøk forhandlerlokaliserer
Navn Søkeadresse
Formål Denne informasjonskapselen lagrer postnummer eller sted brukt når du søker med vår forhandlerlokaliserer. Det forhåndsinnstiller lokalisereren med forrige registrering. Denne informasjonskapselen utløper etter 1 måned.
Informasjonskapsel Informasjonskapsel med innholdsstyringssystem
Navn NectarTemplateSetting
Formål Denne informasjonskapselen er stilt inn av vårt innholdsstyringssystem (BSH Nectar) på et lite antall nettlesere, ved ankomst på Bosch-siden. Den brukes for å tilby den beste versjonen av nettstedet vårt for din nettleser eller enhet. Denne informasjonskapselen blir slettet når en bruker lukker nettleseren.
Informasjonskapsel Google Analytics
Navn _utma
_utmb
_utmc
_utmz
Formål Disse informasjonskapslene brukes for å innhente informasjon om hvordan de besøkende bruker nettstedet vårt. Vi bruker informasjonen til å kompilere rapporter og for å hjelpe oss å forbedre siden. Informasjonskapslene innhenter informasjon i anonym form, inkludert antall besøkende til nettstedet, hvor de besøkende kommer til nettstedet fra og sidene de har besøkt.
Mer informasjon Oversikt over personvern hos Google
For å velge bort å bli sporet av Google Analytics for alle nettstedsbesøk http://tools.google.com/dlpage/gaoptout
Informasjonskapsel Ulike SAP informasjonskapsler
Navn UseCustomPartnerAddress
Formatsap-appcontext
sap-usercontext
eshop-context
eshop-restart
JSESSIONID
LASTVISITED
consumer
Formål Vi bruker et SAP-basert e-handelssystem. Disse informasjonskapslene er stilt inn og brukes av dette systemet
Mer informasjon Vi jobber med leverandøren av vårt innholdsstyringssystem og e-handelssystem for å fjerne de fleste av disse eller finne en annen løsning hvis de ikke kan fjernes.
Informasjonskapsel Bestill på nett (besøk fra servicetekniker)
Navn doblocale
jbo.ApplicationCookie.amDOBDataControl
Formål Disse informasjonskapslene er stilt inn av vårt "Bestill en servicetekniker"-system for å holde oversikt over avtaleutvalget gjennom hele bestillingsprosessen

De fleste nettlesere tillater en viss kontroll over de fleste informasjonskapslene via nettleserinnstillingene. Hvis du finne ut mer om informasjonskapsler, inkludert hvordan du kan se hvilke informasjonskapsler som er stilt inn og hvordan du kan administrere og slette dem, besøk www.allaboutcookies.org.

Hvis du vil velge bort å bli sporet av Google Analytics på alle nettsteder, besøk http://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Vi kan innhente informasjon om datamaskinen din, inkludert der det er mulig, IP-adressen din, operativsystem og nettlesertype, for systemadministrasjon og for å rapportere aggregert informasjon til våre annonsører. Dette er statistiske data om våre brukeres nettleserhandlinger og -mønstre, og identifiserer ingen personlig.

Av samme grunn kan vi innhente informasjon om din generelle internettbruk ved å bruke informasjonskapselfiler som lagres på harddisken til datamaskinen din. Disse informasjonskapslene hjelper oss å forbedre nettstedet vårt og levere en bedre og mer personlig tjeneste. De gjør det mulig for oss å:

h) Estimere publikumsstørrelsen vår og brukermønster.

i) Lagre informasjon om dine preferanser, og på denne måten gjøre det mulig for oss å tilpasse nettstedet vårt til dine individuelle interesser.

j) Øke hastigheten på søkene dine.

k) Kjenne deg igjen når du kommer tilbake til nettstedet vårt.

HVOR OPPBEVARER VI DINE PERSONDATA

Dataen vi innhenter fra deg kan bli overført til, og lagret på, en destinasjon utenfor Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet ("EØS"). Den kan også bli behandlet av ansatte som arbeider utenfor EØS og som jobber for oss eller for en av våre leverandører. Denne typen ansatte kan blant annet være involvert i fullføring av ordren din, behandling av din betalingsinformasjon og levering av supporttjenester. Ved å sende inn dine persondata, samtykker du til denne overføringen, lagringen eller behandlingen. Vi tar alle rimelig nødvendige skritt for å sikre at dine data behandles sikkert og i samsvar med disse retningslinjene for personvern.

All informasjon du oppgir til oss blir lagret på sikre servere. Alle betalingstransaksjoner krypteres ved hjelp av SSL-teknologi. Der vi har gitt deg (eller der du har valgt) et passord som gir deg tilgang til visse deler av nettstedet vårt, er du ansvarlig for å holde dette passordet konfidensielt. Vi ber deg om å ikke dele passordet med noen.

Dessverre er ikke overføring av informasjon over internett helt sikker. Selv om vi skal gjøre vår beste for å beskytte dine persondata, kan vi ikke garantere sikkerheten til dine data som er overført til nettstedet vårt, all overføring er på din egen risiko. Når vi har mottatt informasjonen din, bruker vi strikte prosedyrer og sikkerhetsfunksjoner for å forsøke å hindre uautorisert tilgang.

BRUK AV INFORMASJONEN

Vi bruker informasjonen vi har innhentet om deg på følgende måter:

a) For å sikre at innholdet fra nettstedet vårt blir presentert på den mest effektive måten for deg og datamaskinen din.

b) For å gi deg informasjon, produkter og tjenester som du ber om fra oss eller som vi føler kan være av interesse for deg, der du har samtykket til å bli kontaktet for slike formål.

c) For å oppfylle våre forpliktelser som følge av kontrakt inngått mellom deg og oss.

d) For å gjøre det mulig for deg å delta i interaktive funksjoner i tjenesten vår når du velger å gjøre dette.

e) For å informere deg om endringer i tjenesten vår.

Vi kan også bruke dine data, eller tillate utvalgte tredjeparter å bruke dine data, for å gi deg informasjon om varer og tjenester som kan være av interesse for deg og vi eller disse tredjepartene kan kontakte deg vedrørende dette på post eller på telefon.

Hvis du er en eksisterende kunde, kontakter vi deg bare elektronisk (e-post) med informasjon om varer og tjenester som ligner på dem i et tidligere salg til deg.

Hvis du er en ny kunde, og der vi tillater utvalgte tredjeparter å bruke dine data, vil vi (eller de) kontakte deg elektronisk bare hvis du har samtykket til dette.

Hvis du ikke ønsker at vi skal bruke dine data på denne måten, eller videreformidle dine opplysninger til tredjeparter for markedsføringsformål, merk av de relevante boksene på det skjemaet vi innheter dine data på (ordreskjema eller registreringsskjema). Du kan når som helst melde deg av ved å kontakte oss.

DELING AV INFORMASJONEN DIN

Vi kan dele din personlige informasjon med ansatte i gruppen vår, det betyr våre datterselskapet.

Vi kan dele din personlige informasjon med tredjeparter:

a) I tilfelle vi selger eller kjøper virksomheter eller eiendeler, kan vi i disse tilfellene dele dine persondata med den eventuelle selgeren eller kjøperen av slik virksomhet eller eiendeler.

b) Dersom BSH eller vesentlig del av alle deres eiendeler erverves av en tredjepart, vil persondata som de har om kundene sine være en av de overførte eiendelene.

c) Hvis vi er forpliktet til å offentliggjøre eller dele dine persondata for å oppfylle juridiske forpliktelser, eller for å håndheve eller anvende våre vilkår for bruk eller vilkår og betingelser for levering og andre avtaler; eller for å beskytte rettighetene, eiendommen eller sikkerheten til BSH, våre kunder eller andre. Dette inkluderer utveksling av informasjon med andre selskaper og organisasjoner med sikte på svindelbeskyttelse og reduksjon av kredittrisiko.

DINE RETTIGHETER

Du har rett til å be oss om å ikke behandle dine persondata for markedsføringsformål. Vi informerer deg vanligvis (før innhenting av dine data) hvis vi planlegger å bruke dine data til slike formål eller hvis vi planlegger å dele informasjonen din med en tredjepart for slike formål. Du kan utøve din rett til å hindre slik behandling ved å merke av visse bokser på skjemaene vi bruker til å samle inn dataene dine. Du kan også bruke retten når som helst ved å kontakte oss på GB-Promotions@bshg.com.

Nettstedet vårt kan innimellom inneholde lenker til og fra nettstedene til våre partnernettverk, annonsører og tilknyttede selskaper. Hvis du følger en lenke til et av disse nettstedene, merk at disse nettstedene har sine egne retningslinjer for personvern og at vi ikke tar ansvar eller juridisk ansvar for disse retningslinjene. Vennligst kontroller disse retningslinjene før du sender inn persondata til disse nettstedene.

TILGANG TIL INFORMASJON

Loven gir deg rett til tilgang til informasjonen som er innhentet om deg. Din rett til tilgang kan utøves i henhold til Loven. Alle tilgangsforespørsler kan være gjenstand for en avgift på 10 £ for å dekke våre kostnader med å gi deg detaljer om informasjonen vi har innhentet om deg.

ENDRINGER I VÅRE RETNINGSLINJER FOR PERSONVERN

Alle eventuelle fremtidige endringer i våre retningslinjer for personvern vil offentliggjøres på denne siden, og der det er formålstjenlig, varslet til deg på e-post.

SLIK KONTAKTER DU OSS

Vi tar gjerne imot spørsmål, kommentarer og forespørsler vedrørende disse retningslinjene for personvern på e-post til mks-marketing-web@bshg.com eller per e-post på Neff-service-NO@bshg.com

Hjemmeside

Hovedansvarlig

BSH Husholdningsapparater AS
Grensesvingen 9
N-0661 Oslo
Norway

Vår service

Har du spørsmål? Trenger du reservedeler eller servicetekniker? Ring oss!

Telefonnummer: 22660600
E-mail: Neff-service-NO@bshg.com

Vi er alltid her for å hjelpe deg.

Oppdag NEFF

Les mer om vår historie og hvordan lidenskapelige matentusiaster fra hele Europa gleder seg over matlaging.

Finn din forhandler

Finn din nærmeste NEFF-forhandler som hjelper deg å skape ditt drømmekjøkken.