Cookie gebruik

Hiermee vragen wij uw toestemming om cookies te plaatsen op uw computer. Daarmee ondersteunt u ons om u de meest optimale gebruikservaring van onze website te kunnen garanderen. Door op "Sluiten" te klikken, staat u ons toe om cookies te gebruiken. Indien u cookies weigert, u niet altijd van alle mogelijkheden van deze website gebruik maken. U kunt uiteraard altijd uw instellingen aanpassen. Instructies hiervoor kunt u hier vinden.

NEFF Online Service assistent

NEFF Online Service assistent. Opsporen van fouten is eenvoudig, snel en online 24/7.

NEFF online service helpt je het probleem zelf op te sporen en op te lossen, met behulp van stop-voor-stap-toelichtingen.

Start de Neff online service assistant door het E-Nr van uw toestel in te geven

Start de NEFF Online Assistent door het E-Nr. in te voeren.

Voer het E-Nr. in om te beginnen met de online ondersteuning. (toestelreferentie) van het NEFF toestel zonder de "/". Het toestelreferentie staat op het typeplaatje van het toestel dat je meestal in de buurt van de deur kunt vinden. Als je het toestelreferentie niet kunt vinden, kan de onderstaande toestel identificatie gids je misschien helpen.

Voer het E-Nr. hier in zonder "/"

Vul hier uw E-nummer in
Voer een waarde in volgens de gevraagde opmaak
[global.common.msg.errorminlength]
De ingevoerde gegevens zijn niet correct.
Gelieve een geldig E-nr in te voeren

MyNEFF

Om de producten te registreren, meld je eenvoudigweg aan voor MyNEFF en ontvang goede aanbiedingen en online tips.

Onze Service

Heeft u een vraag? Zoekt u naar een specifiek onderdeel of wenst u een afspraak te boeken met een technieker? Bel ons. Telefoonnummer: 02/475.70.03

Ontdek NEFF

Vind kookverhalen, recepten, evenementen, kookscholen en veel meer inspiratie voor het koken hier.

Zoek een verkooppunt

Vind een NEFF verkooppunt bij jou in de buurt om je te helpen bij jouw droomkeuken.