Induksjonsplatetopp virker ikke

Induksjonsplatetopp virker ikke – NEFF Service kan hjelpe.

Virker ikke induksjonsplatetoppen? Reparasjoner bør utføres av en spesialist fordi platetopper bruker 3-faset elektrisitet. Kontakt NEFF Service. Du kan kontakte dem hver dag, hele uken. Du kan også gjøre en avtale på nettet om reparasjon på et tidspunkt som passer for deg. Alt du trenger er E-NR. som du finner på apparatet. Gjør en avtale på nettet nå, så blir problemet raskt fikset. Og du kan lage mat igjen!