Installasjon av induksjonsplatetopp

Installering av en induksjonsplatetopp

Installering av en induksjonsplatetopp – avtal en tid som passer for deg.

Installering av en induksjonsplatetopp bør alltid utføres av en spesialist. Platetopper bruker med 3-faset elektrisitet. Du bør ikke prøve å installere en induksjonsplatetopp selv. Ring heller til spesialistene hos NEFF Service for platetopper og ovner. Du kan kontakte dem hver dag, hele uken. Du kan også gjøre en avtale på nettet om installasjon av induksjonsplatetoppen din på et tidspunkt som passer for deg. Gjør en avtale på nettet nå, så blir den installert på kort tid.