Hvordan bruker jeg en dampovn?

Hvordan bruker jeg en dampkoker

Hvordan bruker jeg en dampovn? Finn ut på 1 minutt!

En dampovn er en god investering for rask, vitaminbevarende tilberedning av mat. Men du lurer kanskje på hvordan man bruker en dampovn? Det er veldig enkelt: Maten legges i beholderne som følger med dampovnen, oppdelt i ønskede porsjoner. Dampovnen foreslår tilberedningstider som du kan endre om nødvendig, avhengig av om porsjonen er stor, eller du ønsker en mykere konsistens. Sørg for at vannbeholderen alltid er full når dampgeneratoren er i bruk.

Dersom du har ytterligere spørsmål om hvordan bruke en dampovn, kontakt kundeservice som er tilgjengelig hver dag, hele uken. Vi hjelper deg gjerne.