Avkalking av dampovner

Avkalking av dampkoker

Avkalking av dampovner – slik går du frem.

Hvis du skal avkalke en dampgenerator, anbefaler vi vår testede flytende avkalker for dampovner. Avkalkeren kan også brukes på automatiske kaffemaskiner, kaffetraktere og dampovner. Avkalkeren fjerner kalkavleiringer effektivt, sikkert – og raskt. Jevnlig avkalking av dampkokeren kan forlenge enhetens levetid, og forbedre ytelsen. 500 ml avkalker for dampovner er nok til 5 rengjøringer. Vi anbefaler at du bruker beskyttelseshansker når du bruker avkalker. Følg trinnene i brukerhåndboken.

Hvis du har ytterligere spørsmål om avkalking av dampovnen din kan du kontakte kundeservice hver dag, hele uken. Vi hjelper deg gjerne.