Rengjøring av dampovn

Rengjøring av dampkokere – slik går du frem

Rengjøring av dampgeneratoren – slik går du frem.

Du trenger ikke dyre rengjørings- og pleieprodukter for å rengjøre dampovner. Såpevann er alt du trenger. Tørk forsiktig rundt dampkokeren med svamp og såpevann. Bruk den myke siden av svampen. Da unngår du å ripe opp dampkokeren. La såpevannet få trekke inn i grove flekker. Etter rengjøring tørker du av enheten med en ren klut.

Hvis du har flere spørsmål om rengjøring av dampovner, kan du kontakte kundeservice hver dag, hele uken. Vi hjelper deg gjerne videre.