Rengjøring av vaskemaskintetningen

Hvordan rengjør jeg vaskemaskintetningen

Hvordan rengjør jeg vaskemaskintetningen?

Hvis du vil rengjøre vaskemaskintetning, trenger du bare klut og varmt vann. Slipende rengjøringsmidler er ikke nødvendig. Det kan skade gummien. Tørk rundt tetningen med en fuktig klut til det blir rent. Det var alt! Som du ser er det enkleste noen ganger det beste.

MyNEFF

Hvis du vil registrere produktet ditt, opprett en MyNEFF-konto for å motta flotte tilbud og nett-tips.